Eastern Fringe Forums
http://easternfringe.com/

+++ Bug Reports V3 +++
http://easternfringe.com/viewtopic.php?f=53&t=9149
Page 4 of 6

Author:  Molo [ Sat May 17, 2014 2:58 am ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

Right I was wandering around the cave under Hellport and stumbled across the location that triggers the "Ambush-Q" Now I have already completed the mission earlier, but somewhow I triggered the mission again and then this happened:

Image

The combat opened inside the Dialog-window. I was able to finish the combat without problem though, and after I had beaten the ambushers everything returned to normal. Thought that you might want to know about this :D

Author:  McCragge [ Sat May 17, 2014 11:47 am ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

That is the weirdest thing ever.

The Ambush is often reset...cause well, it is an ambush...However the fighting in the Dialog box, now that is a new one.

I will pass that along to Lusr.

McCragge

Author:  Molo [ Sun Jun 01, 2014 12:29 am ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

That "Combat in dialog window" thingy happened to me again :O
This time while fighting the wolf-devil leader -->

(I was too lazy to take a screenshot)

Author:  Molo [ Mon Jul 07, 2014 10:55 pm ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

Logged in today and noticed that the Post-Office appears broken. When I tried to open it via the "flashing message light" it crashed the whole menu, like this:

Image
(Red-Arrow added afterwards :lol: )

I refreshed and tried to open it directly from the menu but it only opened an empty gray-screen with a text "Post-Office" written on top.

A tad later I tried to open Preferences from the menu and it gave me the following error-message:
Fatal error: Call to undefined function skin_title01() in /home/mccragge/public_html/player_tools/account/action_account.php on line 94

:borg Molo out :D

Author:  Ultimor [ Tue Jul 08, 2014 4:27 am ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

I tried to repair some broken poles in Junction and got bug-caught in the menu of the vendor.



Error with: SELECT * FROM OBJECTS WHERE ID =
Error with: SELECT * FROM OBJECTS WHERE ID =
Error with: SELECT * FROM OBJECTS WHERE ID =
.
.
.
.
Error with: SELECT * FROM OBJECTS WHERE ID =

And then I guess a line for every item I own with always the option:

[Repair (0 WNs] [Recycle (50aterial)] (7)

no exit option though ... :)

Author:  pertyboy2 [ Thu Jul 10, 2014 5:01 am ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

Ultimor wrote:
I tried to repair some broken poles in Junction and got bug-caught in the menu of the vendor.



Error with: SELECT * FROM OBJECTS WHERE ID =
Error with: SELECT * FROM OBJECTS WHERE ID =
Error with: SELECT * FROM OBJECTS WHERE ID =
.
.
.
.
Error with: SELECT * FROM OBJECTS WHERE ID =

And then I guess a line for every item I own with always the option:

[Repair (0 WNs] [Recycle (50aterial)] (7)

no exit option though ... :)


this is fixed, sorry for the issues.

Author:  pertyboy2 [ Thu Jul 10, 2014 5:01 am ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

Molo wrote:
Logged in today and noticed that the Post-Office appears broken. When I tried to open it via the "flashing message light" it crashed the whole menu, like this:

Image
(Red-Arrow added afterwards :lol: )

I refreshed and tried to open it directly from the menu but it only opened an empty gray-screen with a text "Post-Office" written on top.

A tad later I tried to open Preferences from the menu and it gave me the following error-message:
Fatal error: Call to undefined function skin_title01() in /home/mccragge/public_html/player_tools/account/action_account.php on line 94

:borg Molo out :D


this is fixed.

Author:  Molo [ Mon Jul 14, 2014 11:48 pm ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

The return of the debug-text :lol:

When I leveled up, this text appeared in the combat-log:
DEBUG<<INSERT INTO
PLAYER_JOURNAL(USERID,TITLE,ENTRY) VALUES(208,Level Change


there was no problems beside that though, I gained my level and skill-points normally. :D

Edit: :borg Oh I also noticed that the "scrolling message window" has stopped. So instead of scrolling through the IM paid messages and adverts it just shows one line of text.

And when i refresh the game or leave combat; instead of just flashing me the good ol' backround image, it for some reason flashes a page full of those "game-tiles" (very shortly, just before it loads the game-map) Here have a screenshot:
Image

Author:  pertyboy2 [ Wed Jul 16, 2014 5:21 am ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

Molo wrote:
The return of the debug-text :lol:

When I leveled up, this text appeared in the combat-log:
DEBUG<<INSERT INTO
PLAYER_JOURNAL(USERID,TITLE,ENTRY) VALUES(208,Level Change


there was no problems beside that though, I gained my level and skill-points normally. :D

Edit: :borg Oh I also noticed that the "scrolling message window" has stopped. So instead of scrolling through the IM paid messages and adverts it just shows one line of text.

And when i refresh the game or leave combat; instead of just flashing me the good ol' backround image, it for some reason flashes a page full of those "game-tiles" (very shortly, just before it loads the game-map) Here have a screenshot:
Image


these are fixed. let me know if you see anything else odd..

Author:  Molo [ Thu Jul 17, 2014 12:03 am ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

Some of these are probably reported already, but I'll list em here just in case: :D

As troelf mentioned the post-office missing the item-conditions in the item list and since that is now fixed, here are few other similiar problems where the condition is missing as well:

Scavenging: Both the "you found...-log" and table of scavenging

Gang Safehouse: Gang Warehouse

And when youre trying to sell something to one of the vendors; the conditions are shown twice/double:
Example: Ablative Boots FLAWLESS Flawless
Enhanced items appear in the sell-list as:
Example: Autocannon - Enhanced STANDARD Standard :lol:

Thanks for listening :D I'll edit this post if I find more condition-related hiccups :borg


Edit: This might be nothing but I'll mention it anyway: When you find items via combat the condition is displayed as "caps-lock" ...example: WORN, STANDARD etc. :)

Edit2: When we withdraw WNs from the gang-stash the "gang-actions-log" shows those as Gold :)
Specimen Took X Gold

Author:  Molo [ Mon Aug 25, 2014 10:41 pm ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

I seem to be unable to enter widowmaker, all the "shadow-tiles" are unaccessable so my char gets stuck next to the entrance. My only options are to exit widowmaker or to clear my cache and refresh (it then teleports my char on top of the "entrance-tile" allowing me to move around... it wont fix the issue though, the problem re-appears when i exit and try to enter again :P )

Here's a screenshot:
(This is what happens every time I enter widowmaker)

Image
:borg

Author:  McCragge [ Thu Aug 28, 2014 7:45 pm ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

Molo wrote:
I seem to be unable to enter widowmaker, all the "shadow-tiles" are unaccessable so my char gets stuck next to the entrance. My only options are to exit widowmaker or to clear my cache and refresh (it then teleports my char on top of the "entrance-tile" allowing me to move around... it wont fix the issue though, the problem re-appears when i exit and try to enter again :P )

Here's a screenshot:
(This is what happens every time I enter widowmaker)

Image
:borg



+++ FIXED +++

Author:  Molo [ Thu Oct 23, 2014 11:03 pm ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

Sold one Xp-Booster and noticed this lil' thing :lol:

Image

:borg

Author:  MadGI [ Fri Nov 28, 2014 11:32 pm ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

The item attachment option in the game message box is bugged and currently unavailable:

The bottom-right box displays the following error message:

Fatal error: Call to a member function MoveNext() on a non-object in /home/mccragge/public_html/player_tools/postoffice/postoffice_attachements.php on line 119 at %

Author:  McCragge [ Sat Nov 29, 2014 11:29 am ]
Post subject:  Re: +++ Bug Reports V3 +++

MadGI wrote:
The item attachment option in the game message box is bugged and currently unavailable:

The bottom-right box displays the following error message:

Fatal error: Call to a member function MoveNext() on a non-object in /home/mccragge/public_html/player_tools/postoffice/postoffice_attachements.php on line 119 at %



+++ FIXED +++

Page 4 of 6 All times are UTC - 8 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/